ERZURUM / YAKUTİYE - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

Adres
KAZIM KARABEKİR PAŞA MAH. HASTANE ÇIKMAZI SK. GAZI ORTAOKULU BLOK NO: 8 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Gazi Ortaokulu olarak; Vereceğimiz eğitim ve öğretimle okulumuzu bölgemizde ilk tercih edilen okul haline getirmek. Eğitim teknolojileri ile donatılmış, çevresine öncülük eden, öğrencilerini yeteneklerini iyi kullanan, tüm çalışanlarının her gün daha ileriye ulaşmak için çaba içerisinde olduğu ilçenin en kaliteli ilköğretim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Gazi Ortaokulu olarak; Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara engellerine rağmen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Gazi Ortaokulu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelei doğrulusunda çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık aydın vatandaşlar yetiştirir. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Doğal Gaz Kalörifer
Merkez